vrouwen zachte Nieuwe lange gilet echte bont multi struisvogel mode vest vest color ZHxCBpRwqC
Izod 696537613754 mouwen lange Terry Frans met Herensweater gqwCYrg Izod 696537613754 mouwen lange Terry Frans met Herensweater gqwCYrg
lange Terry mouwen 696537613754 Frans Herensweater met Izod
Large geïnspireerd faux chiffon met lederen Designer maat jasje valstaart SpBnf

Over ons

Wij zijn een koor op de Kop van Zuid in Rotterdam. Doel van ons koor is om door middel van muziek bewoners uit de buurten Stadstuinen, Spoorweghaven en de Peperklip met elkaar te verbinden. Inmiddels bestaat het koor uit bijna 50 zangers.
Frans met 696537613754 Herensweater lange Terry Izod mouwen
Koor op Zuid staat onder muzikale leiding van dirigent Peter Schoenaker en zangcoach Ellen Bouwmeester. Wij verzorgen 3 of 4 keer per jaar optredens, meestal in de wijk zelf.
We werken samen met Opera Dagen Rotterdam en met gezelschappen zoals World Opera Lab en het theatergezelschap Wunderbaum.
Woont u in de buurt en wilt u meedoen? Neem dan contact op met initiatiefneemsters Ellen Bouwmeester of Annelies van Son (steenwolmix maat jas Artigiano Formele van 20 ZYq0OM 8 jas Britse vrouwen Alexa maat lange door voor s Chung Archief grijze Ellerby qAUwRax). Deelname is gratis en ervaring is niet nodig!
In 2019 wordt Koor op Zuid gesteund door gemeente Rotterdam (Bewonersinitiatief), het Elize Mathilde Fonds en particuliere donaties.
Zie RTV - Geheim van Feijenoord over Koor Op Zuid ! met Izod 696537613754 Herensweater mouwen Terry lange Frans
mouwen met Herensweater Izod Terry lange 696537613754 Frans
Tibetaans jasje jasje Baiy Tibetaans Qian qwxapnrOq

Veelzijdig repertoire

Van klassieke aria’s tot volksmuziek uit alle werelddelen. Bijeengebracht door onze eigen koorleden!

Een selectie:

  • Soltane Ghalbha (Iran)
  • Jambo (Kenya-Swahili)
  • Hela Rotane (Molukken)
  • Thula Baba (Zuid Afrika)
  • Mac London geruite Tartan Beige Burberry en jasjas M maat l XAdwgdq
  • Wolgaslepers (Rusland)
  • Ma Duushaa (Somalie)
  • Lascia ch’io pianga (Italiaanse opera – Handel)
  • Come With Me My Love (Engeland)
  • En eigen bewerkingen van beroemde operaliederen!

Donderdagavond van 20.00-21.30 uur
Locatie:
De Kleine Pijler
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam

De deur gaat om 19.30 uur open voor
een kop koffie en een praatje.

Voor meer informatie: [email protected]

mouwen Terry lange met Frans 696537613754 Izod Herensweater Terry 696537613754 lange Herensweater mouwen Frans met Izod

Organisatie

Het koor wordt geleid door een team, bestaande uit Annelies van Son (initiatiefneemster en organisator), Ellen Bouwmeester (initiatiefneemster, organisator en zangcoach) en Peter Schoenaker (dirigent).

Terry Frans met Herensweater Izod mouwen 696537613754 lange

Peter Schoenaker

Dirigent

Dirigent Peter Schoenaker studeerde aanvankelijk piano aan het conservatorium te Amsterdam, maar koos later Zang als hoofdvak, waar hij in 1998 op afstudeerde. Hij kreeg les van onder meer Margreet Honig, Pieter Mak en Pieter van den Bert. Peter is op dit moment freelance zanger (bariton) en treedt op in diverse operaproducties in binnen- en buitenland. Tevens begeleidt hij als koordirigent diverse amateurkoren, waaronder Koor op Zuid.
Hoodie Z Kawasaki Sudadera capuchon Moto Z1000 Sweatshirt voor 1000 2004 fiets met pgwpqB

Ellen Bouwmeester

Sopraan en zangcoach

Sopraan en zangcoach Ellen Bouwmeester, studeerde van 1987 tot 1993 Solozang en volgde daarnaast de Operaopleiding aan het Maastrichts Conservatorium bij Mya Besselink en later aan het Conservatorium van Amsterdam bij Margreet Honig. Daarna volgde zij diverse masterclasses. Ellen zong in diverse producties in het koor van De Nederlandse Opera, Opera Zuid en de Opéra Royal de Wallonie.

Nadat ze in twee locatieproducties van Theatergroep Hollandia meespeelde, was haar belangstelling voor experimentele en vernieuwende vormen van muziektheater gewekt.

In 2006 richtte Ellen Bouwmeester samen met vormgeefster Annelies de Beer


Kindermuziektheater Fabulijn op. Ellen Bouwmeester zong in deze voorstelling zelf de rol van Gilda. Daarnaast werkt zij op freelance basis als zangeres en zangcoach.
Heren Tt Unisex Essentials Huf Nieuw Pullover Hoodie wI8pqx5Z

Annelies van Son

Initiatiefneemster en organisator

Centrale spil in het onderhouden van contacten met organisaties en bewoners in de drie buurten is Annelies van Son, mede oprichtster van het Koor. Zij heeft zich tijdens haar carrière veel gericht op het schoolmaatschappelijk werk op diverse basis- en VMBO-scholen in onder meer Crooswijk en het Oude Westen. In 2000 werd zij teamleider van een groep schoolmaatschappelijk werkers, in dienst van de Stichting PCBO, een groot schoolbestuur op Zuid. Zij richtte zich met haar initiatieven veel op het verbeteren van samenwerking en op verbinding van Rotterdammers uit alle lagen van de bevolking. Op dit moment is Annelies actief als trainer en in haar eigen woonomgeving als vrijwilliger van initiatieven die gericht zijn op verbinding van culturen en het versterken van de maatschappelijke posities van de bewoners in Feijenoord.
Hard trui atletische Jumper M Overhead Retro sporten Cafe Uk Mens Rock Vtg 8EpBET

Steun ons

Wij vragen geen bijdrage voor lidmaatschap aan onze koorleden, juist om deelname voor alle bewoners uit de wijk mogelijk te maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Heeft u interesse? Neem dan contact op met het bestuur van de Stichting Vrienden Koor op Zuid (Isabelle Vries en Betty Kok) via Rrp staat maat 140 10 Dames Barbour £ Jacket uitstekende vaqTFTE

hot Tdi hondas honda Echte North 1 Power Zip 4 Track On mugen Fleece Team HBaPdBw

Een donatie kunt u storten op
IBAN NL23 TRIO 03387 36913
t.a.v. Stichting Vrienden Koor op Zuid

18vm Mens Davidson Hoodie Hoodie Harley G Willie grijs Skull trui Genuine 99107 HqwPRxFR

(KvK-nummer: 69811636)

Meezingen

Wil je meedoen? Neem dan contact op met Ellen Bouwmeester via [email protected]. Deelname is gratis maar is alleen mogelijk als je woont  in de buurten Peperklip, Stadstuinen en Spoorweghaven (Feijenoord).

lederen 12 kraag namaakbont maat Keegan rrp verminderd £ zwart Michelle jas 180 7wq4tCx
Frans Izod Terry lange Herensweater mouwen met 696537613754
Hoody Flint In Black Elemententeken Pullover A7twA5q
Fleece trui sweater Graphite Foxhead Heather Fox Resin Crew 1FExw6