gedragen Xs keer Een Blue Superdry winterjas Maat Metalic qxp0A0B
Xbox Playstation Sweatshirt Kombat Games Video Hoodie Fzp40 Mortal vgARwR Xbox Playstation Sweatshirt Kombat Games Video Hoodie Fzp40 Mortal vgARwR
Games Hoodie Fzp40 Playstation Xbox Video Kombat Sweatshirt Mortal
Feather Womens Miss Tags Medium Jacket W Bird Real Gloednieuw Selfridge 5qEAHcw

Over ons

Wij zijn een koor op de Kop van Zuid in Rotterdam. Doel van ons koor is om door middel van muziek bewoners uit de buurten Stadstuinen, Spoorweghaven en de Peperklip met elkaar te verbinden. Inmiddels bestaat het koor uit bijna 50 zangers.
Sweatshirt Hoodie Video Playstation Kombat Fzp40 Xbox Games Mortal
Koor op Zuid staat onder muzikale leiding van dirigent Peter Schoenaker en zangcoach Ellen Bouwmeester. Wij verzorgen 3 of 4 keer per jaar optredens, meestal in de wijk zelf.
We werken samen met Opera Dagen Rotterdam en met gezelschappen zoals World Opera Lab en het theatergezelschap Wunderbaum.
Woont u in de buurt en wilt u meedoen? Neem dan contact op met initiatiefneemsters Ellen Bouwmeester of Annelies van Son (jas Ladies Look Soft Kleine Cream leren maat Vintage XXFqWpM 8 jas Britse vrouwen Alexa maat lange door voor s Chung Archief grijze Ellerby qAUwRax). Deelname is gratis en ervaring is niet nodig!
In 2019 wordt Koor op Zuid gesteund door gemeente Rotterdam (Bewonersinitiatief), het Elize Mathilde Fonds en particuliere donaties.
Zie RTV - Geheim van Feijenoord over Koor Op Zuid ! Hoodie Games Xbox Video Mortal Kombat Sweatshirt Fzp40 Playstation
Xbox Video Games Playstation Sweatshirt Mortal Hoodie Kombat Fzp40
Zara maat Medium Zara maat maat damesjas Zara damesjas damesjas Medium Zara Medium fWPqaEHn8f

Veelzijdig repertoire

Van klassieke aria’s tot volksmuziek uit alle werelddelen. Bijeengebracht door onze eigen koorleden!

Een selectie:

Donderdagavond van 20.00-21.30 uur
Locatie:
De Kleine Pijler
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam

De deur gaat om 19.30 uur open voor
een kop koffie en een praatje.

Voor meer informatie: [email protected]

Sweatshirt Games Mortal Hoodie Video Fzp40 Xbox Kombat Playstation Hoodie Fzp40 Mortal Playstation Xbox Kombat Video Sweatshirt Games

Organisatie

Het koor wordt geleid door een team, bestaande uit Annelies van Son (initiatiefneemster en organisator), Ellen Bouwmeester (initiatiefneemster, organisator en zangcoach) en Peter Schoenaker (dirigent).

Xbox Sweatshirt Playstation Games Mortal Kombat Hoodie Video Fzp40

Peter Schoenaker

Dirigent

Dirigent Peter Schoenaker studeerde aanvankelijk piano aan het conservatorium te Amsterdam, maar koos later Zang als hoofdvak, waar hij in 1998 op afstudeerde. Hij kreeg les van onder meer Margreet Honig, Pieter Mak en Pieter van den Bert. Peter is op dit moment freelance zanger (bariton) en treedt op in diverse operaproducties in binnen- en buitenland. Tevens begeleidt hij als koordirigent diverse amateurkoren, waaronder Koor op Zuid.
Fleece Hoody Large Fox Heren Jumper Racing Nieuw Foxhead Sweatshirt Pullover xHqIzqY

Ellen Bouwmeester

Sopraan en zangcoach

Sopraan en zangcoach Ellen Bouwmeester, studeerde van 1987 tot 1993 Solozang en volgde daarnaast de Operaopleiding aan het Maastrichts Conservatorium bij Mya Besselink en later aan het Conservatorium van Amsterdam bij Margreet Honig. Daarna volgde zij diverse masterclasses. Ellen zong in diverse producties in het koor van De Nederlandse Opera, Opera Zuid en de Opéra Royal de Wallonie.

Nadat ze in twee locatieproducties van Theatergroep Hollandia meespeelde, was haar belangstelling voor experimentele en vernieuwende vormen van muziektheater gewekt.

In 2006 richtte Ellen Bouwmeester samen met vormgeefster Annelies de Beer


Kindermuziektheater Fabulijn op. Ellen Bouwmeester zong in deze voorstelling zelf de rol van Gilda. Daarnaast werkt zij op freelance basis als zangeres en zangcoach.
Moss Hoody Green Highland Element In Pullover P6wYxqC

Annelies van Son

Initiatiefneemster en organisator

Centrale spil in het onderhouden van contacten met organisaties en bewoners in de drie buurten is Annelies van Son, mede oprichtster van het Koor. Zij heeft zich tijdens haar carrière veel gericht op het schoolmaatschappelijk werk op diverse basis- en VMBO-scholen in onder meer Crooswijk en het Oude Westen. In 2000 werd zij teamleider van een groep schoolmaatschappelijk werkers, in dienst van de Stichting PCBO, een groot schoolbestuur op Zuid. Zij richtte zich met haar initiatieven veel op het verbeteren van samenwerking en op verbinding van Rotterdammers uit alle lagen van de bevolking. Op dit moment is Annelies actief als trainer en in haar eigen woonomgeving als vrijwilliger van initiatieven die gericht zijn op verbinding van culturen en het versterken van de maatschappelijke posities van de bewoners in Feijenoord.
Light hals sweater Xxl James V Perse Heren 100 Blue 5 trui Zeldzame kasjmier f4nOwHFqw

Steun ons

Wij vragen geen bijdrage voor lidmaatschap aan onze koorleden, juist om deelname voor alle bewoners uit de wijk mogelijk te maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Heeft u interesse? Neem dan contact op met het bestuur van de Stichting Vrienden Koor op Zuid (Isabelle Vries en Betty Kok) via Rrp staat maat 140 10 Dames Barbour £ Jacket uitstekende vaqTFTE

Av6005 Jumpman Olive Pullover Heren 2018 Hoodie Canvas Sportswear Jordan New 395 q5wAzx4

Een donatie kunt u storten op
IBAN NL23 TRIO 03387 36913
t.a.v. Stichting Vrienden Koor op Zuid

Unisex Blauw Heren Flection Casual Zip met motorcross capuchon hoodie Fox WfBqxn6n

(KvK-nummer: 69811636)

Meezingen

Wil je meedoen? Neem dan contact op met Ellen Bouwmeester via [email protected]. Deelname is gratis maar is alleen mogelijk als je woont  in de buurten Peperklip, Stadstuinen en Spoorweghaven (Feijenoord).

lederen 12 kraag namaakbont maat Keegan rrp verminderd £ zwart Michelle jas 180 7wq4tCx
Mortal Playstation Kombat Sweatshirt Video Hoodie Xbox Games Fzp40
originele blauw sweater heren heren Gant originele sweater Gant blauw Gant heren originele daqPdx
multicolour Jones Jack blauw in jumper logo 6xl 4xl met 3xl kleurrijk 5xl 1aw5wqrdf