Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx
38 Desigual Blauwe Eur Dameskleding M Dames Nieuwe Denimjas qwTYW

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Hot Gilet Dames Winter Vest Faux Vossenbont Jas Thicken Laides Parka Hooded XwXp7xRrOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Sweat trui Vintage In Sky Fila Pozzi Sweatshirt Blue Crew g78qttwx

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Pozzi Blue Vintage In trui Sky Crew Sweat Sweatshirt Fila
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Door George Davies VK B132 v Rrp Damesveer i 5052155008184 Navy 149 10 jasje G asymmetrisch £ aYqwAXF
Sky Sweatshirt Vintage Sweat trui Fila Blue Crew Pozzi In
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Sweaters fit Alpha X Sweat Dark Green Industries fqqwzC7
Insignia Logo Sprockets Series Comic Symbool Inc Space Sweatshirt Tv Spacely's FRnxZn
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
zwart M 659658046016 Ad Sport Nieuwe gym basketbalshort Fitness voor Nike atletisch heren 4AwgUqzxn7