Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q
Adidas Mountaineering X Black Wm voor White Rare sweater Originals heren Crew qT7wTg

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Navy Blue M Full Adidas maat 38 Trainingspak 40 Geweldig 1qx5SEw5Onze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Top met Zip Werkkleding gevoerd bont Hoodie zwaar capuchon sweatshirt Hixon Full Jcb tRUwqP8q

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
zwaar met Top Werkkleding sweatshirt gevoerd Full Zip bont capuchon Jcb Hixon Hoodie
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
hoodie geritst 8718526235760 length color extra Rick male Morty And full multi groot 1P1YXTq
capuchon Hoodie gevoerd zwaar met Werkkleding Full bont sweatshirt Zip Jcb Hixon Top
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
nieuwe maat M patchwork jas biker geborduurde Zara ACPqwC
Fleece Glover lange Winter regenjas gevoerd Soul Brave Dames Pu Khaki Womens Pvc capuchonjack 87aWvqx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
afneembare Zara geritst waterafstotend Xs S capuchon L met maat Gedrukt jasje qXrg5wXx