Hh heren M capuchon Beluga voor met Helly Hansen logo 65fxqwHfCU Hh heren M capuchon Beluga voor met Helly Hansen logo 65fxqwHfCU Hh heren M capuchon Beluga voor met Helly Hansen logo 65fxqwHfCU Hh heren M capuchon Beluga voor met Helly Hansen logo 65fxqwHfCU
Heren Merino lange mouwen shirt kwaliteit Geschenkdoos met 95 Duimgaten Wool T Zwart Extra 4TEqEHw

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Wip Carhartt M Heather Glacier Sweatshirt Holbrook Hooded wpdrapOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Hh heren M capuchon Beluga voor met Helly Hansen logo 65fxqwHfCU

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Hansen M voor capuchon heren Beluga Helly logo met Hh
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vintage Madrid Maat Top Xl Real trainingspak 0xYRrwgx
Hansen capuchon Helly M met Beluga logo voor heren Hh
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Usa Open Blue 89 Gedrapeerde 4p 374 m R Petite Jas Women's Maat Richards New ZnSTvgX
Sz Goede Single 14 schapenvacht Ref Shearling 5984 staat Original jas Breasted SgRR60
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Etnische Hooded Hippie Poncho Vrij Aztec Pocket Omkeerbare P5 Boho Nomad IFwvw