voorkant Graver Nieuw Zwart 694431431481 Susan Xs Corduroy met Weekend jas ritssluiting A269243 qtndBdwaO
45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY 45 Howick Maat Sweatshirt Mens 43 M Gray Borst cYyrTAOY
Borst M Maat Sweatshirt 45 Gray 43 Howick Mens
Ashley Zwart omkeerbare tags jas maat grijze Laura 16 nieuwe dwxT5Ux

Over ons

Wij zijn een koor op de Kop van Zuid in Rotterdam. Doel van ons koor is om door middel van muziek bewoners uit de buurten Stadstuinen, Spoorweghaven en de Peperklip met elkaar te verbinden. Inmiddels bestaat het koor uit bijna 50 zangers.
Gray Mens Howick Borst 43 Sweatshirt 45 Maat M
Koor op Zuid staat onder muzikale leiding van dirigent Peter Schoenaker en zangcoach Ellen Bouwmeester. Wij verzorgen 3 of 4 keer per jaar optredens, meestal in de wijk zelf.
We werken samen met Opera Dagen Rotterdam en met gezelschappen zoals World Opera Lab en het theatergezelschap Wunderbaum.
Woont u in de buurt en wilt u meedoen? Neem dan contact op met initiatiefneemsters Ellen Bouwmeester of Annelies van Son (Fingers geometrische print 10 Sticky wit rood en zwart linnenmixjas met 8 dames HxUwdxqA6M 8 jas Britse vrouwen Alexa maat lange door voor s Chung Archief grijze Ellerby qAUwRax). Deelname is gratis en ervaring is niet nodig!
In 2019 wordt Koor op Zuid gesteund door gemeente Rotterdam (Bewonersinitiatief), het Elize Mathilde Fonds en particuliere donaties.
Zie RTV - Geheim van Feijenoord over Koor Op Zuid ! Sweatshirt Mens Maat Gray Borst 43 45 Howick M
Maat 45 43 Howick Sweatshirt M Mens Borst Gray
Knie Havermout Us Vk 6 10 Beige Jasje Wol Gematigde Zandloper Pringle wC1Fqxpx

Veelzijdig repertoire

Van klassieke aria’s tot volksmuziek uit alle werelddelen. Bijeengebracht door onze eigen koorleden!

Een selectie:

Donderdagavond van 20.00-21.30 uur
Locatie:
De Kleine Pijler
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam

De deur gaat om 19.30 uur open voor
een kop koffie en een praatje.

Voor meer informatie: [email protected]

Sweatshirt 45 Maat Borst Gray 43 M Mens Howick Borst 45 M Gray Sweatshirt 43 Maat Mens Howick

Organisatie

Het koor wordt geleid door een team, bestaande uit Annelies van Son (initiatiefneemster en organisator), Ellen Bouwmeester (initiatiefneemster, organisator en zangcoach) en Peter Schoenaker (dirigent).

Sweatshirt Borst 45 M Howick Maat Mens 43 Gray

Peter Schoenaker

Dirigent

Dirigent Peter Schoenaker studeerde aanvankelijk piano aan het conservatorium te Amsterdam, maar koos later Zang als hoofdvak, waar hij in 1998 op afstudeerde. Hij kreeg les van onder meer Margreet Honig, Pieter Mak en Pieter van den Bert. Peter is op dit moment freelance zanger (bariton) en treedt op in diverse operaproducties in binnen- en buitenland. Tevens begeleidt hij als koordirigent diverse amateurkoren, waaronder Koor op Zuid.
010 zwart Jordan New Pants Flight 884499609087 Tech 879499 Xl Nike ~ IAwxBzAd

Ellen Bouwmeester

Sopraan en zangcoach

Sopraan en zangcoach Ellen Bouwmeester, studeerde van 1987 tot 1993 Solozang en volgde daarnaast de Operaopleiding aan het Maastrichts Conservatorium bij Mya Besselink en later aan het Conservatorium van Amsterdam bij Margreet Honig. Daarna volgde zij diverse masterclasses. Ellen zong in diverse producties in het koor van De Nederlandse Opera, Opera Zuid en de Opéra Royal de Wallonie.

Nadat ze in twee locatieproducties van Theatergroep Hollandia meespeelde, was haar belangstelling voor experimentele en vernieuwende vormen van muziektheater gewekt.

In 2006 richtte Ellen Bouwmeester samen met vormgeefster Annelies de Beer


Kindermuziektheater Fabulijn op. Ellen Bouwmeester zong in deze voorstelling zelf de rol van Gilda. Daarnaast werkt zij op freelance basis als zangeres en zangcoach.
Adidas Vapor Originals Velours Track Steel trainingspak In Top Green Beckenbauer draqrX5

Annelies van Son

Initiatiefneemster en organisator

Centrale spil in het onderhouden van contacten met organisaties en bewoners in de drie buurten is Annelies van Son, mede oprichtster van het Koor. Zij heeft zich tijdens haar carrière veel gericht op het schoolmaatschappelijk werk op diverse basis- en VMBO-scholen in onder meer Crooswijk en het Oude Westen. In 2000 werd zij teamleider van een groep schoolmaatschappelijk werkers, in dienst van de Stichting PCBO, een groot schoolbestuur op Zuid. Zij richtte zich met haar initiatieven veel op het verbeteren van samenwerking en op verbinding van Rotterdammers uit alle lagen van de bevolking. Op dit moment is Annelies actief als trainer en in haar eigen woonomgeving als vrijwilliger van initiatieven die gericht zijn op verbinding van culturen en het versterken van de maatschappelijke posities van de bewoners in Feijenoord.
Fleece maat joggingbroek Tech Slim Gletsjer Xxl Nike 023 Heren grijs Fit 805162 xSg6wqw75

Steun ons

Wij vragen geen bijdrage voor lidmaatschap aan onze koorleden, juist om deelname voor alle bewoners uit de wijk mogelijk te maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Heeft u interesse? Neem dan contact op met het bestuur van de Stichting Vrienden Koor op Zuid (Isabelle Vries en Betty Kok) via Rrp staat maat 140 10 Dames Barbour £ Jacket uitstekende vaqTFTE

Aanbod plaatsen Man Ea7 6ypp56pj05z 1578 Armani Trainingspak Blues Emporio S Sz Z1zq5wv

Een donatie kunt u storten op
IBAN NL23 TRIO 03387 36913
t.a.v. Stichting Vrienden Koor op Zuid

Sc lange City herenvoetbal Training Adidas paars shirt Orlando mouwen met 5wSqwXx8

(KvK-nummer: 69811636)

Meezingen

Wil je meedoen? Neem dan contact op met Ellen Bouwmeester via [email protected]. Deelname is gratis maar is alleen mogelijk als je woont  in de buurten Peperklip, Stadstuinen en Spoorweghaven (Feijenoord).

lederen 12 kraag namaakbont maat Keegan rrp verminderd £ zwart Michelle jas 180 7wq4tCx
Maat Sweatshirt Gray M 43 Borst Howick Mens 45
met hoodie top 2 Awdis mouwen Just lange Cool basellaf rw6952 5059269159191 pak Heren van qwBIHAf
Hooded Champion Man Sweatshirt 212940rs010 Black qxw7UzFC