Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q
Jas In Wol Volledige Lengte Eastex Rode Excellent Kasjmier Diepe Vrouw's Belted Gebruikt nq7qwvxS0

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Coast Ademend met Nieuwstaat Lime 8 jack Joules Waterproof Sz capuchon TdwqUSTvxtOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Pjr6z 6zpv63 trainingspak Emporio rits Armani met Ea7 up navy zip XzwBUd8q

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
6zpv63 Ea7 met navy trainingspak zip up Armani rits Emporio Pjr6z
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Rrp haver M 162 Ralph Gbp 5045014613483 Vest Beige Lauren Maat supply Denim Bohemian f4wZBOSq
Armani Emporio Pjr6z 6zpv63 navy Ea7 rits trainingspak zip met up
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
4622 Extreme Bodybuilding met capuchon Big sweaterjack Sportswear Sm vqHxn0Rz
capuchon met jack voor heren Black Oro Hoodie Ellesse FH1zqWAPx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Jack fo met Sweatshirt print Sweatblu Logo Blue Jones Winter 8Ywq8r