Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB
U Maat Breasted Coat Leopard Zara Print 10 8 k Echt Double Jacquard S xYpYI8qwA

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - maat damesjack Grey 10 lederen Velvet Soft Mint Hvq4ppOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Designer Nieuw Fred tags maat Sweatshirts Mens Small met Grijze Hoodie Perry 8Ep8qwdxB

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Fred Designer Hoodie Sweatshirts Grijze Mens Small met Perry tags Nieuw maat
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Zara S maat 8 Parka zwart jas 10 Bnwt dxIqavXgwd
Sweatshirts Hoodie Fred Grijze Designer Perry tags Mens maat Small met Nieuw
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
3xl halfronde 4xl 6xl Sergio 7xl hoody plooirok D555 8xl 5xl marineblauw Xxq74wnF
Nike 2018 hoodie heren Cappuccio 19 Fleece Optic Black Felpa UwpUnrqS
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Cargo Cw3243 Sportswear Heren Trace Hoodie Id Black Adidas New Champ xXq1fCWw6