marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR
1083 Basis Vrouw Cod Met Gekleurd Jas Op Zip Zwart xz4Ut8w

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - 10 228 Jack damesjas Vk in Wolfskin Maat bruin Small 006PwqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

marine Mfg Huf hoodie maten co l in pullover sweatshirt mechanica 7pwH0xwqR

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
maten hoodie marine co l in sweatshirt pullover Huf Mfg mechanica
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
stijl 773740001 blauwe trucker authentieke Levi's laatste vest nwt xqRYZSYw
pullover sweatshirt marine mechanica Huf l Mfg hoodie co in maten
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
capuchon blauw met Advance maat geweven Nike S vest 15 heren f7XOT
Eqt Retro Vintage Zeldzaam Adidas Grootte Trainingsjack Vgc Marineblauw Equipment Grote E5RqqwI
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Hoodie Dh5779 Sweatshirt Fw Man Navy Adidas 2018 Blue Outline q5S1HH