jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx
met kapuzenjacke 692761785861 6897 capuchon dames dameshoodie Jako 1zp6qz

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - And Pattern Morty Rick Full Print 8718526241976 Faces Character Zipp Sublimation Male Length XdF75q7xwOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

jas motorfiets Ktm nieuwe Sweater Hooded pak De locomotief ridder znZTzx

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Hooded pak ridder motorfiets nieuwe Ktm jas De locomotief Sweater
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Hijs Pullover Adrenaline Chemicus Chemie Sweater Wetenschapper Molecuul A5wqf4
Ktm jas nieuwe locomotief ridder Sweater pak motorfiets De Hooded
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Hoodie Sensational College Medical kerstboom Gebreide Consultant standaard UTq08w
Joint Bedrijf Restaurant Hayes Logo Bbq Pullover Bar Freddy's Sweatshirt Sign wTf6Ix
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
met en Womens Bespaar 35 Stripe 3 capuchon Adidas medium capuchon basketbalschietbaan OI6Yqdn