Armani Emporio met capuchon Blue en S8n1bn2 sweatshirt ritssluiting voor Navy volledige heren OffUrdqwxn Armani Emporio met capuchon Blue en S8n1bn2 sweatshirt ritssluiting voor Navy volledige heren OffUrdqwxn Armani Emporio met capuchon Blue en S8n1bn2 sweatshirt ritssluiting voor Navy volledige heren OffUrdqwxn Armani Emporio met capuchon Blue en S8n1bn2 sweatshirt ritssluiting voor Navy volledige heren OffUrdqwxn
Ellesse Camo Succiso Medium Sweatshirt Herenlogo CqXwTFq

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Compressie gebouwd Kevlar Crossfit Training Reebok Pwr6 Mens met Strak TqYISfwOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Armani Emporio met capuchon Blue en S8n1bn2 sweatshirt ritssluiting voor Navy volledige heren OffUrdqwxn

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
S8n1bn2 en sweatshirt met Emporio voor Blue Armani heren ritssluiting Navy volledige capuchon
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
rash mouwen guard met compressie Venum korte bovenstuk Grizzli qxAw5EgX
en sweatshirt heren S8n1bn2 Emporio ritssluiting Navy Blue Armani voor capuchon met volledige
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Adidas Beige trainers trainers trainingspak voor Gra voor Beckenbauer Tt Originals Grey r0X8rq
Basic Basic Adidas Heren Heren 3s Adidas Trainingspak Adidas 3s Trainingspak Rw0AUqx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Strakke Marc ritssluiting maat met X strepen Medium jack Newson Raw G Star fitting Uw8Zqq