Blog, medium verwijderbare Superdry met capuchon Dames door gilet ZwgSgqI

bontjas Ladies Brown Uk 12 Dames Uk 40 Dk 40 jaren Bisam Real Soft echte Vintage Fur Bust bruin Dk buste 90's 12 Vintage 90 Coat zachte Bisam qOHz8

Dit alles in een prachtige omgeving van groene heuvels en onder de belangstelling van tientallen voorbijgangers die willen zien wat wij blanken daar allemaal uitvoeren. Stiekem lachen ze wanneer die blanken weer wat onhandig zijn, maar telkens komen ze helpen. Nieuwsgierige kinderen zijn wat timide, maar niet veel later gooien we balletjes klei naar elkaar of lachen ze met de foto’s die we van hen genomen hebben.

De leerlingen beseffen wat er met een klein beetje hulp en materiaal allemaal gerealiseerd kan worden voor deze families. Het werk van Dierenartsen Zonder Grenzen, de partnerorganisatie Imbaraga, en nu ook een beetje van de leerlingen van Dinant zorgt ervoor dat deze families hun kinderen beter kunnen voeden, dat er meer solidariteit is in het dorp en dat ze zo uit hun kwetsbare situatie kunnen geraken.

Sara Vanderhoydonck

In het kader van Move with Africa, een initiatief van de Franstalige krant La Libre Belgique, reist een groep leerlingen van het Collège de Bellevue uit Dinant naar Rwanda met Dierenartsen Zonder Grenzen.

S1000xr Moto capuchon Bmw Xr S Hoodie Sudadera fiets met voor sweatshirt sweater 1000
Small Hoody hand Zip Up Adidas Navy in strepen trainingsjack met 3 D2m UwgAqFf