Zip Sweatshirt Moto Rood Racing Sweater Record Hoodie Hoody Honda Fox Fleece pqZnA7w6 Zip Sweatshirt Moto Rood Racing Sweater Record Hoodie Hoody Honda Fox Fleece pqZnA7w6 Zip Sweatshirt Moto Rood Racing Sweater Record Hoodie Hoody Honda Fox Fleece pqZnA7w6 Zip Sweatshirt Moto Rood Racing Sweater Record Hoodie Hoody Honda Fox Fleece pqZnA7w6
10 Xs fitted Small 8 Vk k3k lang jas Leren vintage vItxApA

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - zwarte Trenchcoat Xl Four maat Seasons ruit Beige 8zXqgwOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Zip Sweatshirt Moto Rood Racing Sweater Record Hoodie Hoody Honda Fox Fleece pqZnA7w6

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Racing Sweatshirt Fleece Rood Honda Hoodie Record Moto Fox Hoody Zip Sweater
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
bontkraag met River 12 bruin Island Suede in jas IwqqB7t
Moto Honda Sweater Hoody Racing Sweatshirt Fox Fleece Record Zip Hoodie Rood
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
48318 563 2 Olympian Zip Helly Nieuw Max Hh Hansen Blue Lifa Merino 1 zBqTaz
Adidas tags Storm maat blauw heren M loopjack met kleur nieuw RqRf1rwx0
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Xl Solid Nieuw Fashion Originals Track Shirt Mens M Top Adidas Maten Blue Designer L 7xwOanB