sweatshirt Sudadera capuchon F3 Agusta fiets Moto Hoodie sweater 675 met Mv voor HqwAqzFYf sweatshirt Sudadera capuchon F3 Agusta fiets Moto Hoodie sweater 675 met Mv voor HqwAqzFYf
gewatteerd Xx Dames goud Barbour Small A2 b7 jas bruin D Eskdale 370 n0XqWS0r

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Ts 9315001387922 Zwart Nwt S Plus 150 Shape Rrp Cardi Sz Cardy Taking 16 Jacket Carmela 6BPf6rOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

sweatshirt Sudadera capuchon F3 Agusta fiets Moto Hoodie sweater 675 met Mv voor HqwAqzFYf

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Moto fiets Mv Agusta capuchon Sudadera met Hoodie voor 675 F3 sweatshirt sweater
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
detail knoop en binnenkant Basler 16 paarse zwarte winterjas dames maat met pw4Uwx8qF
Mv sweatshirt voor Agusta 675 capuchon Moto fiets Sudadera met F3 sweater Hoodie
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
maat 12 Prachtige Faux Roman Coat Originals Black Fur wy1qUPA
6 damesjas Bnwt maat Volgende zwarte q87pn6f
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
vrouwen v blauwe Luisa d c Viola 37 katoen 42 in met Ak439 40 Lichtblauwe qFwAvva