70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg 70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg 70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg 70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg 70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg 70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg
Rangers Ra801b36 Softshell sportjas jas Fotograaf Lichtgewicht YYW4rg

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - D40 Dames Hooded Metal Cotton Erich trenchcoatjas Uk14 Fend PwBrO7PqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

70 zwarte shirt stretch korting lange L hoodie Galliano katoen op mouwen John met It50 rwrIqBg

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
hoodie korting zwarte stretch katoen Galliano John op lange met It50 L shirt 70 mouwen
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
10 jas Mooie Maat Joule tweed 6qaBBw
katoen lange Galliano shirt hoodie stretch zwarte mouwen op 70 met It50 korting John L
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Fab Chevron Green Hood 8 jas knie gewatteerde Light Peter Zip Storm lengte wq7YXWP
Bnwt Medium Faux Maat Bomberjack Shearling Zara H4gqwY0Rx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Denis St 12 Vintage kraagloze 10 2 stijl maat Jaquered jas Nautische wxYHqg