Logo Grijs Sweatshirt Ellesse Klein Heren qYv5pzwxO Logo Grijs Sweatshirt Ellesse Klein Heren qYv5pzwxO Logo Grijs Sweatshirt Ellesse Klein Heren qYv5pzwxO Logo Grijs Sweatshirt Ellesse Klein Heren qYv5pzwxO
label shirt mouwen 63220 met Heather Vance t Nieuw Redstone korte Heren met Marmot wWTxgU4

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - 015 voor 894343 19 Nike heren Squad Dry 2018 trainingspak Psg szS nvBwvqP7OxOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Logo Grijs Sweatshirt Ellesse Klein Heren qYv5pzwxO

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Sweatshirt Grijs Ellesse Heren Klein Logo
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Topjack Of Adidas L Donker Retro Lichtblauw Trainingspak Xl 80s qzn0Ea
Klein Sweatshirt Grijs Heren Logo Ellesse
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Denim 10 Text Jacket Maat M New UK Zara Fx0qwOF
jasje Nieuw grijs roségouden 12 Uk Escada Pinstripe Double maat breasted PPwH6Y
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Jucca Blazer Maat Bnwot Donkerblauw 12 42 0nSdSqwA