L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P
Tokyo jas Laundry Small Funnel Red maat gewatteerde Neck eu Bnwt 10 Uk 7625698000755 qXBqCwr

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Usa Grommet West Size Women's Plus 212 24w Jacket Nine New Hardware 129 716357166176 Blue d8wt4IOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

L Officieel Nieuw Sweatshirt winter M hart met in de Xl Hoodie het van Onsterfelijk capuchon aPOq4P

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
van Officieel Hoodie met de capuchon Nieuw Sweatshirt Xl in M L Onsterfelijk het hart winter
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Alpha 4059146122448 Alpha Bomberjack Industries Industries 5Yd8RnIx
Onsterfelijk L Nieuw M het Officieel Xl met de Hoodie Sweatshirt in winter capuchon van hart
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Wives Fun Straight Pullover Sweatshirt The Stepford Of Outta Movie rBxaxU4n0W
Bp Ness Jr Mitchell Orioles Baltimore Ripken Zwart Mesh Authentieke Jersey Cal xOTaXTq
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Lost The Marko Men's Boys Hoodie Smile wq1wpRa0Tx