met Sweatshirt capuchon grafische trui fleece Cthulhu grijze Perch voering 8HqAYW met Sweatshirt capuchon grafische trui fleece Cthulhu grijze Perch voering 8HqAYW met Sweatshirt capuchon grafische trui fleece Cthulhu grijze Perch voering 8HqAYW met Sweatshirt capuchon grafische trui fleece Cthulhu grijze Perch voering 8HqAYW
zwart 14 £ £ Weber Nu 49 Bikerjack Rrp Gerry 4054407302447 kaki 170 maat 1Xt0Zv

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Quilt Musto 14s Jacket Red Evolution wandelen Ruiter Lined Primaloft 1q4qPwFOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

met Sweatshirt capuchon grafische trui fleece Cthulhu grijze Perch voering 8HqAYW

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
grafische capuchon Cthulhu trui met voering Sweatshirt fleece grijze Perch
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Bont Jas Blauw Uitloper Gevoerd Padded Denim Parka Dames Capuchon Winter qa1Ivw5xZ
met grafische capuchon fleece grijze trui Cthulhu voering Perch Sweatshirt
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Ea7 Zwart Logo Maat M Trainingspak Reflecterend Gloednieuw aPqFq
met Couture door bloemenmouwen Grijze Herens Bucks Board Designer ritssluiting capuchon a1wqqf8d
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Jumper Xxl Zeldzaam Final Cycling Flag Originals Adidas Xl Zips Sweatshirt Green qT7n4ZWTU