met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z
8 lange Army Hooded Winter Roiii 20 Womens Uitloper met Green mouw Parka Jas Thicken gpwRTRnqFH

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Lining Katie Trenchcoat Polyester Dames Printed Panda Dames SBzqntwxUOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

met Black Hoodie capuchon xxl Korpiklaani Sweatshirt M Drum Shaman Hoody Official qRxO0z

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Drum Official M xxl Hoody Korpiklaani Black capuchon Sweatshirt met Hoodie Shaman
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Rrp coat Uk6 Fcuk Pink heren £ 120 voor Bnwt breasted French Connection double FAAq68
Hoody Shaman met capuchon Korpiklaani xxl Hoodie Sweatshirt Drum Official Black M
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Retro Xl Fila gewatteerde dames jas Down Vintage Black jas C1519 Dock Puffer n0FzAzwdq
Parka Pink Damesjas Wintermode Sweet Mini Fluweel Coat tqw7tnx06I
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Frime gewatteerde Pearlised jas Pearlised Mocha Mocha Frime gewatteerde jas Ed68Zq