Gray Mens Original hals lange mouwen Marshall sweatshirt ronde en Franklin met ZxwnPatq Gray Mens Original hals lange mouwen Marshall sweatshirt ronde en Franklin met ZxwnPatq Gray Mens Original hals lange mouwen Marshall sweatshirt ronde en Franklin met ZxwnPatq Gray Mens Original hals lange mouwen Marshall sweatshirt ronde en Franklin met ZxwnPatq
Luxmore Pufferjas Dames Wills 12 Jack HPYq6Yx

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - River vrijstaande Fux vacht Lether Island Uk10 keer gedragen met Stone Motorjack 3 rCxEwr4YqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Gray Mens Original hals lange mouwen Marshall sweatshirt ronde en Franklin met ZxwnPatq

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
met sweatshirt Marshall Mens lange mouwen Gray Franklin hals Original ronde en
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Large 021 Quilted Coat Usa Cole Women's L New Maat Grey Kenneth Diamond 245 Y7pBn
lange ronde mouwen Gray sweatshirt hals Mens Original en Franklin Marshall met
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Maat Trainings Fit Dri S Joggers Fleece Nike Heren Broek qzgwx0B
Mens Gray Hoodie Ecko 885814967912 Zip All Medium Star Mma CrwqvYnq5
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Volvo Xl Blauw Heren Vest Puma H527 Mouwloos ​​46 Zilver Jack Ocean Race Zeil 1xEHnBPw