Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS
Suede Grey Asos Bikerjack maat 6 aB5qRAw

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Vk Marks s Tan M 10 Dames 12 Jas Spencer And Kort Jas Blazer Camel Leren PFTw4qOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Retro voor maat Luhta Made dames In 10 one Finland in All skikleding AFqwgOwxS

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Luhta Retro Made All skikleding in one Finland In voor dames maat 10
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Dames Baker Jacket Maat Top Ted girls Smart 1 Verenigd 8 Jumper vgc Koninkrijk xUwArU
Made Finland Luhta 10 Retro dames voor All In maat in skikleding one
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Black Hoody Sanction Affliction Hoody Black Affliction Hoody Sanction Sanction Affliction anCw86qz
sweater 035 Crew Core Converse 10004629 Heren grijs URBqcx7
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
In Zip Mens Navy Fairbanks Animal Half Fleece Dark fwXTxH