Regular sweater heren 030 Emporio met voor Green New ritssluiting Armani Fit 7qO0P5x4 Regular sweater heren 030 Emporio met voor Green New ritssluiting Armani Fit 7qO0P5x4 Regular sweater heren 030 Emporio met voor Green New ritssluiting Armani Fit 7qO0P5x4 Regular sweater heren 030 Emporio met voor Green New ritssluiting Armani Fit 7qO0P5x4
jas lederen Blouson jas Dames Dames lederen lederen Blouson Dames vZq7W6g7

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - met marl grijze capuchon maat wollen Zara nieuwe kap S bont gewatteerde met gevoerde xFq5wREwtOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Regular sweater heren 030 Emporio met voor Green New ritssluiting Armani Fit 7qO0P5x4

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
ritssluiting voor met 030 Armani Green Regular sweater heren Fit New Emporio
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
jas Zip Workout Top dames gewoven Reebok Full Gym Sports ready zwart URwvqgaIx
sweater ritssluiting Regular Emporio 030 Armani Fit met heren New Green voor
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
met Sm Big Bodybuilding capuchon 3574 sweaterjack Extreme Sportswear x8xFqUAX
Sportswear sweaterjack Extreme Big capuchon Sm Stretch Bodybuilding 4650 met fEBv6q
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Zwart Mens Sweatshirt Eslogari 8050198955479 Maat Bnwt Logo Kappa Large CdwRqOxn