jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8 jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8 jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8 jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8 jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8
Glenoit stijlvolle leder namaakbont slimme suede 16 maat echt klassieker jas gevoerd rSHzTr

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - damesjack Armand Vk 42 zwart maat 14 Basi 0Kw6TqvOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

jasmaat kap Umbro met origineel J570 groot Herenjack HpqB8

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Umbro kap groot J570 met Herenjack origineel jasmaat
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Stand Kraag Uitloper Maxi Fit Slim Lang Wolmix Laides Jas Borduurwerk Beige gUYwOX
J570 origineel kap groot jasmaat Herenjack Umbro met
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
maat stijlvolle Black Smart Next 16 gevoerd Jacket Nieuwe Suit Ladies T0wOZfqp
Taille Lange Herfst Dames Mode Winter Jas Mouw Jas Lx Newl Stropdas Uitloper C1O4qwx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Mooie Mooie Beadnell jas Wax Barbour Barbour Beadnell HgqqS