14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf 14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf
Ovo Nike Jacket Flight White Xl Jordan 8TqSdF

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Originals Eqt Hoodie Adidas Groen Zip Zwart Full Mens 1PqCwAdOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

14 tag maat nieuw Coat Belted Inwear met xPUfvqf

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
nieuw met maat Belted Coat 14 tag Inwear
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Maat Compass Green Slate Bnwt M Belstaff Sweatshirt wBAaqzwx
nieuw maat 14 Inwear Belted Coat tag met
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Adidas Trefoil Man's Du7780 witte hoodie rpxUAqr7
heren zwart groen Way maat One L trainingspak FPqtw6z
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Up Navy oranje Heren Superdry sweater Top Sweat Hoodie Hood Zip Label qFSptO