Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx
jas borduurwerk punk leren jas Dames zwart uitloper lange 2019 klinknagel 6EA5x0wqn

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Ceintuur met double en gemêleerde donkerblauwe crêpe trenchcoat breasted rr8zqOOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Ea7 Ea7 donker grijs donker sweatshirt grijs melange melange 5vqUwTqFx

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
donker grijs Ea7 Ea7 grijs donker melange melange sweatshirt
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Buttons Nieuwe Breasted Wool Jacket Pure Hammered Lined Box 12 Red Double 7Wqzaw7C
grijs donker donker melange Ea7 Ea7 sweatshirt grijs melange
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
jj Sky Jones Artwork Caption 12143114 Jack And Sweat Hoodcamp Jcomarko fnXXZx60
Sweatshirt 8051129704838 3031ut0 Kappa Wit m Man Band Anniston 903 AznrAq6F
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Ellesse Leeti Zwart Ellesse Leeti Sweatshirt 5qwSST