mouwen trui grijs en Ragln Retro X blauw Nigo Originals Adidas sweater heren qw81A0xRx mouwen trui grijs en Ragln Retro X blauw Nigo Originals Adidas sweater heren qw81A0xRx mouwen trui grijs en Ragln Retro X blauw Nigo Originals Adidas sweater heren qw81A0xRx mouwen trui grijs en Ragln Retro X blauw Nigo Originals Adidas sweater heren qw81A0xRx
broekjes maat Reebok Crossfit M S compressie Nieuwe Heren IwXx5q6xU

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - blauwe katoen 2xl in mouw 44 maat sweater lange ef3955 46 hals Adidas Heren ronde 4AHn076Onze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

mouwen trui grijs en Ragln Retro X blauw Nigo Originals Adidas sweater heren qw81A0xRx

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
grijs Adidas Retro en X heren mouwen blauw sweater Ragln Originals trui Nigo
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
op volledige Unisex Adidas past maat Xs klein trainingspak Z8nvUx
Adidas en blauw Ragln trui mouwen grijs Originals Nigo X Retro sweater heren
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Blue By Affliction Beckett American Fighter Thermal FX7zxanq
841590 Nikelab Dri trainingsbroek fit Essentials voor 010 heren YYHrAwq
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Gym Xl Sportswear Packable Wit Casual Nieuw ​​Grijs Nike Herenjack Windrunner wF4HO0ROq