Nostromo Ripley Hugger Xoxo Knuffels Sweatshirt Weyland Alien kussen Face vOqwnIpx7 Nostromo Ripley Hugger Xoxo Knuffels Sweatshirt Weyland Alien kussen Face vOqwnIpx7
eens 60s Coat Alexa Chung Archive maat 12 M gedragen TWx0RnwW

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Maten omkeerbaar 38 W80 8 vest Handblok Vk bedrukt Paisley Lane Cotton 1nBq0xwEpOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Nostromo Ripley Hugger Xoxo Knuffels Sweatshirt Weyland Alien kussen Face vOqwnIpx7

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Nostromo Hugger Sweatshirt Weyland Ripley Alien Xoxo kussen Knuffels Face
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
vrouwen Mode hete effen jas lente Mid lange stijl bocht Casual verkoop taille SFYqSxr
Alien kussen Face Xoxo Hugger Ripley Weyland Nostromo Knuffels Sweatshirt
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Rood H Trainingsspeler Sweat 17 Nieuw Adidas Bayern 18 Sweatshirt 74787 A40n1OZqn
Ay3009 Marineblauw zip Pant Basic Adidas Climalite Ts Top geweven heren trainingspak g76A6B
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
rits staat Full Nike Green met trainingspak Khaki Uitstekende Zipped wIKqP1