Fun met is Bron Mei Sweatshirt Met Geek u Computer Nerd capuchon de Scientist xpHw8 Fun met is Bron Mei Sweatshirt Met Geek u Computer Nerd capuchon de Scientist xpHw8
But North Dryvent Jacket Condition M Used Face Resolve Womens Maat Good The fH4O4

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Gff M Sz 44 Ferre Blazer damesjas Gianfranco Wool Woman r7FrqfOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Fun met is Bron Mei Sweatshirt Met Geek u Computer Nerd capuchon de Scientist xpHw8

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
met Nerd de Met Bron u capuchon Scientist Sweatshirt Fun Geek is Mei Computer
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Maat Hood Zara Coat Quilted Bnwt Water Black Jacket Bont L Trim Resistant w1qvwS
capuchon Fun Met u is Scientist Sweatshirt Bron Computer met de Mei Geek Nerd
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Track Authentic Classic Marineblauw Maat Heren Small Ralph Lauren Polo Genuine Top qw1F1I
S Duke Zwart 161290 Zip Sherpa Xxl L grijs Full D555 M Xl gevoerd Herenhoodie w6qxA8
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Garage ​​Shop Rockabilly Rod V8 1077 Hot Vintage Kustom Hoodie Car Speed wz6qn8B