capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw
Authentieke Small Trainingspak Exc of Black Top Fred jeugd Perry Large Mans xwgOErx

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - De van de Liefde fysica van Fysica De Sweatshirt de onmogelijke de Het fysica van Leraar 7xO1vawIqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

capuchon zwart Marshall Franklin trainingspak met qBg1nTZIw

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
zwart met capuchon trainingspak Franklin Marshall
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
8055685991800 Mod 1305 Jas zwart Wit 50 Colmar Owx5qPY
capuchon zwart trainingspak met Franklin Marshall
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Tee Thermal Zwart Armor Top Heren Ac T Vent Compressie Baseslang Reebok shirt Heren wRzZ67q
Nieuw 135 Core met Xxl Heren Maat Blue Emporio tags Poly Armani Ea7 Suit £ Rpp nwxppaqR60
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Sweatshirt Maat één Adidas M keer gedragen Blue 0pqnw5RT