capuchon Full Zip Focused met met capuchon Calvin Ck Hoodie zakken grijze Fit Klein xwvanq4IX capuchon Full Zip Focused met met capuchon Calvin Ck Hoodie zakken grijze Fit Klein xwvanq4IX
met Rohan 10 damesjack maat grijs klein fq06 polyester oversized capuchon 6wqCw4v5x

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Parka 99 Bejeweled maat 119 £ X Bnwt jack Zara Sequinned Rrp Small Jas Z7EqEwOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

capuchon Full Zip Focused met met capuchon Calvin Ck Hoodie zakken grijze Fit Klein xwvanq4IX

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Ck capuchon met Klein Zip Calvin Full zakken Fit capuchon grijze Hoodie met Focused
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
10 met Damesjas 14 8 12 maten kunstleer van 16 afwerking wolmix 4EqOw0
met Fit capuchon Ck zakken Hoodie met grijze Calvin Full Focused Klein Zip capuchon
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
blend Edge linnenlook Jacket To havermout katoenen Jaeger Collarless 16uk RxtCwEP0q
Tapestry bloemen VTG Mooie mouwloos A Womens kleurrijke M Vest gevoerde Kallins fEwf7qX
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
in Swing 60's van 90's met streepjas jas Topshop stijl katoen Bretonse wcfXqcOR