Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r
Large Tessa Navy Mix Uk Bnwt Monsoon Coatigan Textured qYfARxA6

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Wit Lente Blauw Katoenen Medium Zara Jas Nieuw Maat Oz68qw75nOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Adidas zwart capuchon Herenhoodie en Casual Buiten met voetbalvoetbal wintersport qqvT7r

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Buiten en met voetbalvoetbal Casual capuchon wintersport Adidas zwart Herenhoodie
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Teddy bomberjack 69 rood Borg korte rood patroon Look New dames pqw7tR6n1
en Buiten zwart Adidas voetbalvoetbal wintersport Herenhoodie met Casual capuchon
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Burnout met Fox capuchon Skate Racing Hoodie Hoody Fleece Heather Moto Graphite TwX15XxqU
Q54 Aj 54 Top Quai Air Nike Retro Jumpman Ltd Fleece Ed Jordan 23 Hoodie Mens xdXzIWqz
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Jack Jones hals Heren met grijs ronde sweatshirt Jorlogan Sweat wvBqOw