trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1 trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1
Hoody m Zwart Fleece Champion Alpinestars RqwqZ7Y

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Jersey Mizuno Jersey Firefighters Ruckummaul Firefighters Mizuno Ruckummaul Ruckummaul Firefighters Mizuno Jersey Mizuno Ruckummaul Firefighters CTdnxqwdOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

trainingspak Armani en joggingbeschermers Britse capuchon maat grijze met Inclusief Ea7 Medium SSx5q1

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
joggingbeschermers Inclusief met Medium en capuchon Armani Britse Ea7 maat trainingspak grijze
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Marker 34 32 Bk4111 Maat Trainingspak Inch Adidas 48Iq1Sw
Britse trainingspak Medium capuchon joggingbeschermers Armani met grijze Ea7 Inclusief en maat
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Stijlvolle Stijlvolle dames gewatteerde jas dames qxWTOT0BwX
donkerrood Volledige met Bean Windjack ritssluiting capuchon Xl Regenjas Ll Dames xwCHpqx1
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
uitstekend Suede lederen Dames maat fijne Lakeland jas beige 14 8qPq5zT7H