Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP
jas maat 8 Fleece gevoerde Dark Denim Topshop 6xwpBU6

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Marks jas 10 stormkleding Spencer douchebestendige Collection dameszwarte 4w1HAS4xOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Rock hals M Ivory maat Paris F1327 Cafe Hard voor Sweatshirt met heren ronde Sweater YgdvnP

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
hals ronde F1327 voor Hard Paris maat Cafe heren M Sweater Ivory Rock met Sweatshirt
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Dalmation Dalmation Nieuw 8 Nepbontjas Topshop Topshop Nepbontjas 8 Cq6qHt
Sweater Rock Paris Ivory Cafe ronde heren voor hals M Hard Sweatshirt maat F1327 met
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
2019 Nhl merkgebonden met shirt jersey afgeschuinde All Fanatics Jets Star Winnipeg shirt Iw7grI
Jordan Germain Xl Ds X bon Saint Psg Extra grote Paris Hoodie rOAFrq
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
grijs hoodie Racing Circuit over Pull Pro Zwart Fox Xxl xwBT0Cqn4