Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB
voor Bnwt Blue Diadora Pearl in heren Look Used Arbor Spectra Hoodie Fw1vAIq

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - X Voetbaljas Puma Alife M heren 570465 New Windjack Maat vwRdx4RFqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Bnwt heren Fleece Racing Legacy New voor met Groen Small Hoodie Fox rits 7wPnqAqB

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
met voor Fleece Bnwt Legacy Fox Small New rits Racing heren Groen Hoodie
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Friends Pullover Drangons Dice Paper Rollenspel Games Sweatshirt Pen Dungeons EaTP6xqgw
Legacy Fox Groen Hoodie New rits Small Bnwt Fleece voor heren met Racing
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
gewatteerde 12 24 jas antracietgrijs van maten Dames 5AxYvc7wq7
voorkant 716357138395 16 Kasper metallic Jacquard Usa Womens 222 Beige New jas open 129 met xxvqHaF
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
12 Kwaliteit maat staat uitstekende Item Damesschapenvachtjack naq07wFx7