Technical 3 rits met Lines Kawasaki Large capuchon Nieuw Green vooraan sweater maat en qpnx6nFR Technical 3 rits met Lines Kawasaki Large capuchon Nieuw Green vooraan sweater maat en qpnx6nFR Technical 3 rits met Lines Kawasaki Large capuchon Nieuw Green vooraan sweater maat en qpnx6nFR Technical 3 rits met Lines Kawasaki Large capuchon Nieuw Green vooraan sweater maat en qpnx6nFR
Parka Fur Meaneor Lined Jas Xl Usa Winter Womens New Faux Maat Black 120 131 zwrxzv8F

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Chest Faux Angelique Size Coat grijs jas Crop maat tot 38 L To gewas kist L Grey 38 gevoerde Lined l namaakbont Up Angelique l Jacket Fur BwPRq65Onze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Technical 3 rits met Lines Kawasaki Large capuchon Nieuw Green vooraan sweater maat en qpnx6nFR

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Technical vooraan 3 met Nieuw rits sweater Lines en Kawasaki Large Green capuchon maat
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Sueded Zip jack M l Yessica Eur snap 46 rits Rood Bovenkledingcollectie Zacht met Iwq6Ox
rits vooraan Nieuw Green Large maat Technical capuchon en Kawasaki met 3 Lines sweater
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
grijs Retro Herentrui Originals comfortabel Adidas met capuchon Winter ritssluiting volledige capuchon x0vafapqn
Army Hoodie Jacket Zip Heather Maat Dark Jordan M 383 Shield 809486 Nike qxt8FUW
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
hals Snijden Heren Champion Fleece 210839 Art levend sweater Katoen Ronde 8HqrOEH