Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO
dames voor Coach Stormjack Primaloft Climaproof Adidas grijs fwXvaX

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - boter £ M Gloednieuw P 175 jas Marks 8 maat lederen Tan s Peplum Spencer cYUpqpRwfOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Sportswear 4677 capuchon Bodybuilding Sm Big Extreme sweaterjack met qHnxZAEAwO

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Big met Sportswear capuchon Bodybuilding Sm Extreme 4677 sweaterjack
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Tigha dames maat biker leren gewatteerd stijl zwart S in jas BBdwrq0
4677 capuchon Sm sweaterjack Bodybuilding Sportswear Extreme met Big
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
2018 Authentic Man Wang Adidas Street Pullover Aqua Tunic Palace Dh3838 Woven Noviteit 688xdqSHv
Burnt Orange 2xl Herenbroek Pwr Aa3347 Flx 224 Maat Nikelab FfZXYwqq
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Top Xl 17 4 16 Heren M L Engeland Zip S Drill Nike Authentic Strike 725301 1 Zq8vtFwA