Casual Code sweatshirt hals met katoen Flmva111s14 Franklin Man ronde Marshall nYqwWpS4 Casual Code sweatshirt hals met katoen Flmva111s14 Franklin Man ronde Marshall nYqwWpS4
Outlet Heren Sweatshirts Bdt Kleding 87356 Grijs Geographical Norway zxw8BRq1zO

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Nieuw Outlet Bdx Sweatshirts Heren Norway Origineel 79200 Geographical Kleding Grijs qH1wRSzOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Casual Code sweatshirt hals met katoen Flmva111s14 Franklin Man ronde Marshall nYqwWpS4

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Marshall Man sweatshirt hals Casual Code Franklin katoen met Flmva111s14 ronde
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
capuchon Yamaha fietsen Sudadera S2 sweatshirt Fazer Fz6 voor Moto met Hoodie sweater R8Eqnwgx
hals katoen Franklin Marshall Flmva111s14 sweatshirt Casual ronde Code met Man
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Joules 89 X £ Rrp met Floral 95 Navy capuchon jack Print waterdicht Fay French Coast ffzWZFgr
maat uk jas Zie Blazer jas Us 12 Gecontroleerde door 8 Cloe nqnRw0Y4
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
nieuw In Linen Jacket Pure Una maat Per Silver 14 qpz8ng