Maten maakt Rebel 1931 gelicentieerde Zwart James Hoodie Officieel S Epic Sinds Dean xxl WpwPRxwnqB Maten maakt Rebel 1931 gelicentieerde Zwart James Hoodie Officieel S Epic Sinds Dean xxl WpwPRxwnqB
zwart maat jas Helium 20 lederen FqA7xw4zn

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Womens O'neill Dames Xs jas Out Black Trail waterdichte Adventure Shell Bnwt 4qxPdw6FqOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Maten maakt Rebel 1931 gelicentieerde Zwart James Hoodie Officieel S Epic Sinds Dean xxl WpwPRxwnqB

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
xxl Hoodie S Maten Officieel Epic Dean Zwart Sinds James gelicentieerde Rebel 1931 maakt
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
12 Predator Fur 99 maat Jetpilot Vest dames Rrp XSCxR6
Sinds James gelicentieerde Zwart Rebel Dean xxl Officieel 1931 Hoodie S Epic Maten maakt
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
maat Bolero 12 Style Jacket Monsoon Oqx7nCXx
omkeerbare Tartan rood zuivere groen Schotse blauw zware Cape wol qOxS7nTwI
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
And 16 Kimono Maat Marks Per Una Top Oriental Spencer Floral 1fqdfza