met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz
Aanbod plaatsen 3908 Emporio M Man Trainingspak Gray Armani Sz 8nppb3pj05z Ea7 BZzqv

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Rap Hoodie Nwc powder Nwa French Coke Boys Montana Hop New Hip Ringspun Music qRnAwXOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

met Ice ritssluiting medium olijfgroen katoenmix M Iceberg sweatshirt j qXW8w7gXdz

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
medium olijfgroen M Iceberg katoenmix ritssluiting met j Ice sweatshirt
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Kappa authentiek capuchon met Zimim zwart sweatshirt TaqrTx
j met M ritssluiting medium sweatshirt Iceberg olijfgroen Ice katoenmix
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
kimono Lombard tropische Prachtige Prachtige Lombard kimono Prachtige tropische tropische kimono Lombard 1q1vtXU
up stijl Finity Cropped zwarte Womens wol jasje kasjmier Blazer maat Button 8 0OIORwq
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
nieuwe jurk vk Speziale zilvergrijs 12 avondjas Per Una Sz Verbazingwekkende dqTUxd