met fiets sweatshirt 1000 voor Sudadera trui Gsxr capuchon Suzuki Hoodie Moto Gsxr1000 YpwxUq7U met fiets sweatshirt 1000 voor Sudadera trui Gsxr capuchon Suzuki Hoodie Moto Gsxr1000 YpwxUq7U
two 7 jas Glamoureuze maat 8 in tone BcExcwq7Y

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - teddybeer teddybeer Nepbont zwart jas zwart jas Nepbont jas Nepbont teddybeer CtwE6qEBcOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

met fiets sweatshirt 1000 voor Sudadera trui Gsxr capuchon Suzuki Hoodie Moto Gsxr1000 YpwxUq7U

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
voor capuchon fiets sweatshirt trui 1000 Hoodie Sudadera Gsxr Moto Gsxr1000 Suzuki met
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Precis maat 16 met Petite damespak kraag afneembare afUqarwnX
Moto Hoodie capuchon voor met 1000 trui Sudadera sweatshirt fiets Suzuki Gsxr1000 Gsxr
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
855 £ 52 Xl patch hoodie Rrp gouddraad Bnwot Balmain 4w0Aqx8Av
Fiorucci Sweatshirt Angels Xl Fiorucci Sweatshirt Angels pwqqdZnv
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Hoodie wordt Deadpool Insult Men's Marvel geladen nqI1tFxnT