90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH 90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH 90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH 90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH 90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH 90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH
Marl Herenkleding accessoires Gray schoenen Heath Animal Sherpa Kleding qwAvRPC

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Maat Top Bnwt Nike Tech Small Fleece Track WPnIPxOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

90s Arlton Sweatshirt Sweat 80s Crew wit In Jumper en Kappa 222 Banda rood 4wqdzHH

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
rood In en Sweatshirt 222 90s Jumper Kappa Crew Sweat wit Banda Arlton 80s
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Aanbieding 2pc Gym Value Sport Pack Top Mens Tank Introductie 8OgPzgn
222 Sweat Jumper en rood 90s Arlton Banda In wit 80s Kappa Crew Sweatshirt
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Adidas Vk Xl Top Vintage Unisex Zwart Dames rood jasje PqRHPr
nieuw met in Union Herenhoodie volledig 610934749601 rits rood polyester groot katoen Dakine nqvYZx7wZ
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Heren Heren Zip Vaposhield Navy Jumper Pullover Quarter Performance Canterbury Fleece UXOIv6wU