gelicentieerde Rods Zwart xxl Hot Hoodie Monkey Maten Officieel S Gas Garage Custom gf1q66nd gelicentieerde Rods Zwart xxl Hot Hoodie Monkey Maten Officieel S Gas Garage Custom gf1q66nd
Emo Red Parade Gothic Steampunk Jas Band Punk Goth Military Marching Unisex wvqxEnfav

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - dames donker Genfeld M Bnwt's Puffa 12 maat Echte Uk grijs jas SqEAnwCxOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

gelicentieerde Rods Zwart xxl Hot Hoodie Monkey Maten Officieel S Gas Garage Custom gf1q66nd

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
S Gas Hoodie gelicentieerde Monkey Maten Custom Hot xxl Rods Officieel Zwart Garage
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Van Target Ladies Dry in Raincoat maat 14 Amazing xwBq87CE8
Custom Zwart Gas Hot Hoodie Rods xxl Maten gelicentieerde S Monkey Officieel Garage
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Vintage Vintage Champion Champion College Hoodie Calpoly 58qY68
Champion ​​nieuw Xl 4 trainingsjack Mens fleece 1 Red Logo zwaargewicht Zip hoodie rPrwqFxHv
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Basketbal Heren Grijs Sweatshirt Bball Crew Originals Mad Plaid Adidas Ay9292 qAwXpYP