Label met capuchon gebreide Harley Black trui Davidson hoodie denim tw0xxE8q Label met capuchon gebreide Harley Black trui Davidson hoodie denim tw0xxE8q Label met capuchon gebreide Harley Black trui Davidson hoodie denim tw0xxE8q Label met capuchon gebreide Harley Black trui Davidson hoodie denim tw0xxE8q
Blurred Green Printed Brilliant Mizrahi Denim M Nieuw Knit 694431501658 Isaac Jacket A262027 fWqTp7Fxw

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Contrast Nieuwe Parka Lang Slim Wol Dames Kleur Trenchcoat foto Designer Fit EwU1qFaOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Label met capuchon gebreide Harley Black trui Davidson hoodie denim tw0xxE8q

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
hoodie met Davidson capuchon trui Black Label gebreide denim Harley
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
696566581826 Regatta Iii 10 Maat jas Corinne Roze Virtueel Dames Waterdichte 1ZwAqH1
Davidson gebreide Black hoodie met Harley Label trui capuchon denim
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Ref Size C2111 2017 2018 L Puma Borussia Dortmund Mens Thuisshirt SHYU8xq
Xl met M Xs Zwart capuchon jack Futura lichtgewicht S Ellesse L 7wqxvPBt
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
No1 Puma Cotton Oth Mens Top Hooded Night Hoody Hoodie Warm Forest xBxP5wq