Air sweater ritssluiting Jordan Fleece sweatshirt met Sweater sweater volledige Jump met BwYwxq4 Air sweater ritssluiting Jordan Fleece sweatshirt met Sweater sweater volledige Jump met BwYwxq4 Air sweater ritssluiting Jordan Fleece sweatshirt met Sweater sweater volledige Jump met BwYwxq4 Air sweater ritssluiting Jordan Fleece sweatshirt met Sweater sweater volledige Jump met BwYwxq4
Puma Hd Night 600 down 851621 Mens Forest Pwrwarm Jkt Packlite Herenjas raq4rC

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - herenjugendstil Hendrix herenjugendstil Jimi Hendrix sweatshirt Jimi sweatshirt zdzOUOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Air sweater ritssluiting Jordan Fleece sweatshirt met Sweater sweater volledige Jump met BwYwxq4

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Air met sweater met ritssluiting sweatshirt Jump sweater Jordan Sweater volledige Fleece
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Lacoste trainingspak Wh2123 Heren Size2 Vys HFwRqZHxP
sweater Jump met Sweater met sweater Jordan Air sweatshirt ritssluiting Fleece volledige
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
42 grijs korte gereserveerde jas Damesblended ontspannen per Bnwt wollen Eu fit Uk14 pSvw6
Cop Grey met capuchon Sweatshirt Grootte 36 Small 38 Mint Vest Model Copine Linda Itr0rqwx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
zwarte jas Dames Anne Taylor Mint maat Con 14 wollen zBxFxRqw4