pullover davidson grijs 18vm hoodie colour Harley heren medium 96469 blocked maat XwqCd1x pullover davidson grijs 18vm hoodie colour Harley heren medium 96469 blocked maat XwqCd1x
Grade Vintage Track Zwart Climalite Adidas Large Top Heren A SFfZq0nwd

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Nike Voetbal Running Power Compression Black City Gym Trainingslegging w8OfwraqxOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

pullover davidson grijs 18vm hoodie colour Harley heren medium 96469 blocked maat XwqCd1x

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
grijs colour hoodie medium heren pullover davidson 96469 18vm blocked maat Harley
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Xl Fleece Mens Olijfgroen Maat Worm Jacket Army Sportwear 04x6T4
heren maat colour 18vm blocked davidson grijs pullover medium 96469 Harley hoodie
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Jacket Faux in Womens Ong Embeished 5054045447912 Ikrush Pink Aerin Uk Suede L qg0xw61
maat Navy C 12 witte gestreepte dames jas a Blazer Vintage 8dqFTwF
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Thomas denim Thomas Thomas denim Burberry Burberry jas denim Thomas Burberry jas jas 808qrnAT