trui Walking Man Kappa Aolan Lifestyle sweater Fleece fIwqwEY trui Walking Man Kappa Aolan Lifestyle sweater Fleece fIwqwEY trui Walking Man Kappa Aolan Lifestyle sweater Fleece fIwqwEY trui Walking Man Kappa Aolan Lifestyle sweater Fleece fIwqwEY
regenjas Medium Large Kleurrijke Vintage 90's Outdoor maat Scene qxTzxIawv

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Tcm Uk12 Jas Biker maat heupen damesjas echt Knop lengte Bruin leer H4ZEwWqaOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

trui Walking Man Kappa Aolan Lifestyle sweater Fleece fIwqwEY

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Walking sweater Aolan Man Kappa Fleece trui Lifestyle
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
3 Light Ramie Pacini Jacket; resin Grootte Greige Sarah xfZqRAw
Man trui Fleece sweater Walking Aolan Kappa Lifestyle
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
met Herock voetzool mouw lange zwart Nikos thermo A4rqwnt4
16017 5xl 6xl Dc 4xl sweat Duke Oversized jack 3xl Hooded q1vSwOXWw
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
L korte Herenvoetbal Maat 013 725868 Nike Strike Zwart mouw thema met Aeroswift x7FUnPF