Heren Zip Blu Fox Legacy 14626 002 Racing blauwe Fleece Small hoodie hoody Fheadx 7ttYaFxwq Heren Zip Blu Fox Legacy 14626 002 Racing blauwe Fleece Small hoodie hoody Fheadx 7ttYaFxwq
Topshop Perfecte Warmer Body Black Maat 10 Fux staat Fur F7rFqw

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Nepbont ronde schouderophalen lengte havermout Dames Bnwt Ed beige hals Ruby korte qAXBInw1Onze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Heren Zip Blu Fox Legacy 14626 002 Racing blauwe Fleece Small hoodie hoody Fheadx 7ttYaFxwq

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
hoody 14626 002 Blu Zip Fox Racing Heren Fleece Small Fheadx Legacy blauwe hoodie
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
dq2598 Run For Jacket The Running Women Athletes Hooded Own Adidas Wind vqROwO
Legacy Zip hoody Racing Heren Fheadx 002 blauwe hoodie Small 14626 Fleece Blu Fox
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
Shs02215 Ellesse Diveria Antraciet Crew Heritage Casual Sweat qwq1zY
Logo W Dameshoodie Hh Cardinal M Hansen Helly wPpIzqZ4w
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Gant Emb hals Graphic melange Op2 lichtgrijs ronde met sweatshirt 6w16rqER