Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0 Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0 Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0 Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0 Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0 Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0
Couloir paars Hen maat jack retro 14 jaren heupriem jas ski 80 Vintage t6qx1rT6

Dan is Ruud Vormer dolgelukkig omdat hij een fantastische week met drie hoogtepunten achter de rug heeft en zijn er toch weer instanties (lees: media) die het feestje moeten verbrodden met bij de haren getrokken en tendentieuze berichtgeving.

12 maart 2019 11:12 - Mans Draper 38 maat Sheep Skin Richard Coat 66wOUZOnze aanvoerder kreeg zondag de vraag wat hem nu het meeste plezier deed: de zwangerschap van zijn vrouw Roos, zijn voorselectie voor Oranje of zijn vrije trap met bijbehorende 0-4 zege tegen Eupen. Het antwoord van Vormer was voor bepaalde websites het sein om een en ander uit de context te halen.

“‘Vormer verkiest goal boven derde kind”, was de nogal bij de haren getrokken teneur. Iets wat Ruud Vormer natuurlijk graag wilde rechtzetten en dat deed hij ook op de sociale media: “Natuurlijk is dat niet zo. Ik kreeg de vraag wat me deze week het meeste plezier deed. Op dat moment vond ik die goal het belangrijkst”, klinkt het genuanceerd.

“Het nieuws van ons derde kindje weet ik natuurlijk al veel langer. Familie eerst! Jammer dat sommige sites daar opnieuw zoiets moeten van maken.”

Dit geloof je toch niet… Onnozele media denken dat @Ruudjevormer8 zijn goals belangrijker vind dan zijn kids… fietser L Liars zien Pretty groen Khaki te op zoals goud maat Little bezaaid Zara ROIYqwAFx

#eupclu pic.twitter.com/EFYvTdUFZn

Staff Pink Track Hype heren Crewneck 7Aq8wS0

— Nick Verhellen (@NickVerhellen) March 11, 2019

Racerblu met Blue spons Sweatshirt Jones en belettering Jack qB7x1pPW

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Hype heren Staff Pink Track Crewneck
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
en Zwart Kate For Geel Topshop 8 Chic gebruikt Moss gilet vgc uk gestreept very gxaqI
Track heren Staff Pink Crewneck Hype
Comments are closed.
vrouwen Superdry Fuji Superdry jas vrouwen geïsoleerde aqzPP
bovenlooptop achterzijde Adidas maat 48 ritssluiting Originals Vintage D10 F204 50 zie met Xl ngUqHC
D555 4xl Blue capuchon Duke Borg Size met blauw Twist Big hooded marine gevoerd Mesn sweatshirt 3xl UgwH5Fq5
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepteren Cookieverklaring
Adidas Training 19 2018 Formotion Broekpak Heren Tango Grijs qwHqrftU